Početna strana | Registracija | Prijava
 

 
 
VMware
VMware
Untitled Document
 
 

VMware Company Overview

 

VMware je jedan od globalih lidera u oblasti virtuelizacije, gigant koji zapošljava preko 9000 ljudi i ubraja se među pet najvećih softverskih kompanija u svetu.

VMware proizvodi su se među korisnicima odlično pokazali upravo zbog pristupa koji u poslovanju ova kompanija neguje, a to je težnja da se odgovori na zahteve korisnika izazovima modernih inforacionih tehnologija.

VMware rešenja omogućuju korisnicima da usvoje onaj model koji najviše odgovara njihovom poslovanju, a pritom omogućuju fleksibino isporučivanje servisa, uz visok nivo kontrole i pouzdanosti, smanjenje rizika i troškova i povećanje agilnosti samog poslovanja.

Ovakav pristup Vmware su podržale mnoge istraživačke firme, kao i mnogi strateški partneri, a nisu izostale i ni brojne negrade za doprinos u ovoj sferi IT.

Rešenja koja nudi VMware iz svih proizvodnih linija se odlikuju propoznativim kalitetom, kao i sposobnošću da sa lakoćom odgovore na postavljenje zadatke i izazove modernog poslovanja, a da izbegnu kompleksne i dugotrajne procedure. Naročito se ističe VMware vSphere kao platforma koja je trenutno najrasprostranjenija osnova za Cloud Computing. Svojim različitim edicijama vSphere omogućava da je svaki korinik koristi prema svom poslovnom modelu i da svoje kapacitete iskoristi na najsvrshodniji način.

VMware vSphere je vodeća i najpouzdanija virtualizaciona platforma na svetu. Ona pojednostavljuje IT tako što odvaja opercije i operativne sisteme od hardvera. Rezultat je da obavljate vaše poslove u jednostavnom i još bezbednijem IT okruženju.
VMware software se može da se nudi na dva načina, kroz edicije (Editions) i pakete (Kits).

 

Paketi (Kits) su upakovane softverske komponente i proizvodi namenjeni malim i srednjim kompanijama, kao i korisnicima koji se prvi put susreću sa virtuelizacijom. Postoje dva paketa vSphere Essentials i Essentials Plus. Paketi su dizajnirani za kompanije koje tek počinju sa virtuelizacijom. Oba rešenje obezbeđuju virtuelizaciju i centralizovani mendžment za do tri fizička server.

Postoje tri različite VMware edicije: Standard, Enterprise i Enterprise Plus. Edicije su a la kard licence dizajnirane za velike implemetacije. One se mogu lako skalirati i nadograđivati. Ukoliko su korisnici velike kompanije, onda će edicije biti najpovoljnije rešenje za njih.

Poslednjih godina Vmware najpopularniju proizvod je vSphere with Operation Management (vSom) koji se dostupan u tri edicije Standard, Enterpise Enterpise plus.

Kao što i sam paket kaže ovo je kombinacija vSphere platforme sa menadžment funkcionalnostima. Novi proizvod zvani vSom omogućava korisnicima da steknu uvid u vSphere dok u isto vreme optimizuju svoje resurse i kapacitete. Kako vSphere okruženje raste, korisnicima je jako bitno da imaju proaktivan menadžment.


Korisnik može da optimizuje svoju virtuelnu platformu tako što može da iskorist nesikorišćene kapacitete, vrsi resizing virtuelnih mašina, poboljšava iskorišćenje resursa i pomaže da se poveća koeficijent konsolidacije.

Saznajte više na:

www.vmware.com

Pozivamo vas da nas kontaktirate kako bi vam detaljnije predstavili VMware rešenja i mogućnosti koje nudi. Tu smo da vam obezbedimo našu servisnu i poslovnu podršku.

Za detaljnije informacije kontakt mail:
 
bojan.milidrag@rrc.rs
jasna.stojic@rrc.rs
 

Vaš RRC