Početna strana | Registracija | Prijava
 
 
 
RRC proglašen za najboljeg Cisco distributera u okviru EMEAR regije
Datum objave 26.12.2014
Untitled Document
 

RRC proglašen za najboljeg Cisco distributera u okviru EMEAR regije

 
Abu Dabi, 2014.  
   
Na dvodnevnom Cisco EMEAR Distribution forumu koji se održao u periodu od 3. do 4. decembra 2014. godine u Abu Dabiju RRC je proglašen za distributera godine u okviru EMEAR tržišta. Dodelom nagrade gospodinu Mikhailu Kossilovu, direktoru operacija EMEAR regije, Cisco je odao priznanje RRC grupi za značajan doprinos u realizaciji strategije pozicioniranja Cisco portfolia na pomenutom tržištu.
 

Osnovana 1992., RRC grupacija je jedna od vodećih value added distributera u istočnoj i zapadnoj Evropi specijalizovana u oblasti IT rešenja. Danas, nakon 20 godina, posluje kao RRC grupa u čijem sastavu su 21 kancelarija u 18 zemalja. Kompanija posluje na pan-evropskom, regionalnom i lokalnom nivou, što omogućuje da se iskoriste mnoge komercijalne i marketinške prednosti, i da se prilagode specifičnim potrebama lokalnih tržišta. Kompanija RRC je zvanični distributer Cisco opreme od samog osnivanja. Dugi niz godina kroz zajedničku saradnju RRC i Cisco teže ostvarenju zajedničke vizije kroz sve veće učešće na tržištu telekomunikacija.

Vaš RRC tim

 
 
 
Posete 1557
 
 
 
Demo laboratorija
Demo laboratorija
Je mesto gde su rođeni ideja i projekti. To je jedinstveno mesto gde je moguće praviti i testirati skoro sva hardverska i softverska rešenja.