Početna strana | Registracija | Prijava
 
 
 
RRC ekskluzivni distributer Citrix opreme i rešenja
Datum objave 28.01.2015
Untitled Document
 

Poštovani partneri,

 

 

Obaveštavamo vas da smo potpisali ugovor o distribuciji sa kompanijom Citrix i na taj način proširili svoj portfolio sa još jednim renomiranim vendorom. Sada je naša ponuda još kvalitenija i bogatija, a verujemo da će svima nama doneti nove poslovne uspehe.

RRC kao jedan od vodećih distributera high-tech proizvoda i usluga, početkom godine sklopio je partnerstvo sa Citrix-om, i na taj način postao ekskluzivni distributer na teritoriji Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije. U okviru Adriatic regije organizovana je podrška u svakoj zemlji, kao i podrška na nivou regije.

Citrix je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti virtualizacije, umrežavanja i mobilnosti. Citrix rešenja pomažu IT sektoru i cloud provajderima da koriste virtuelne i mrežne tehnologije, omogućavajući visoke performanse, kao i fleksibilne i ekonomične usluge.

Ove godine Citrix slavi 25 godina postojanja i nastavalja da olakšava korisnicima kompleksne radne procese čineći ih dostupnim na svim lokacijama i i na svim uređajima, preko bilo koje mreže ili korišćenjem cloud-a. U 2013.godini Citrix je ostvario prihod od 2,9 milijardi dolara. Citrix rešenja su u upotrebi u više od 330.000 organizacija sa više od 100 miliona korisnika širom sveta.  

 
Saznajte više na:
www.citrix.com
 

Pozivamo vas da nas kontatirate kako bi vam detaljnije predstavili Citrix proizvode i rešenja, kao i mogućnosti koje nudi oprema. Na RRC uvek možete da računate, tu smo da vam obezbedimo našu servisnu i poslovnu podršku.

Vaš RRC tim

citrix@rrc.rs
 
 
Posete 1851
 
 
 
Demo laboratorija
Demo laboratorija
Je mesto gde su rođeni ideja i projekti. To je jedinstveno mesto gde je moguće praviti i testirati skoro sva hardverska i softverska rešenja.